Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.
Wielerkledij Kom op tegen Kanker Velomoaten Ruthies Route
Foto: © Wim Loots

Unieke wielerkledij tvv Kom op tegen Kanker

Noem Wim Loots uit Lovendegem gerust een fietsfanaat. Die passie voor de tweewieler deelt hij via zijn facebookgroep: Velomoaten*. Daar maakt hij verslag van zijn ritten waarbij trouwens iedere geoefende wielertoerist uitgenodigd is. Na 12 jaar heeft de groep 1500 volgers.

Maar Wim is ook de man achter de verkoop van fraaie, unieke wielerkledij ten voordele van oa Kom op tegen Kanker. Reeds enkele jaren verkoopt hij outfits voor een goed doel. Vorig jaar ging de opbrengst daarvan naar de Triangel in Lovendegem. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Kom op tegen Kanker actie van Ruth Hertleer uit Zomergem (Ruthie’s route). Ontdek hier het verhaal van Ruth en de actie.

Er zijn vier verschillende designs wielertruien beschikbaar. Bestellen kan via de Vergesport.com website. De login is, hoe kan het anders: VELOMOATEN. Snel zijn is de boodschap!

*Velomoaten is het Gents voor fietsvrienden. Wim beschouwt alle fietsers dan ook als velomoaten en omdat er velen samen op reis gaan heeft hij speciaal de tag #velomoatenontour in het leven geroepen. Via Lees Verder kan je alle designs bekijken.

Geplaatst op: 17 mei 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen