Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Havik/van Schip eerste leiders in Zesdaagse Gent

De 82ste editie van de Zesdaagse van Vlaanderen-Gent is gisterenavond van start gegaan. Nu nog op zoek gaan naar tickets is vergeefse moeite want de volledige editie is uitverkocht, wat nog eens de unieke plek van Gent in het wielergebeuren in de verf zet.

In de eerste ploegkoers kwam Jan-Willem van Schip hard ten val en moest daardoor noodgedwongen forfait geven voor de rest van de avond. Of de Nederlander vandaag nog in actie komt wordt afwachten. Zijn landgenoot en ploegmaat Yoeri Havik kreeg voor de tweede koppelkoers Lasse Norman Hansen mee als compagnon en dat werd een succes. Ze wonnen samen de tweede ploegkoers nadat de eerste eerder op de avond verrassend naar Matias Malmberg en Aaron Gate was gegaan. De outsiders maakten dankbaar gebruik van de rivaliteit bij de favorietenkoppels.

Winst in de reeksen derny was er voor Lindsay De Vylder en Fabio Van den Bossche. De puntenkoersen waren voor Oscar Nilsson-Julien en Tuur Dens. Afvallingen werden gewonnen door alweer De Vylder en specialist Jules Hesters. De baanronde ging naar het koppel De Vylder/Ghys. Verder was er succes voor Tim Torn Teutenberg op de scratch en Vandenbranden/Dens op de 500m.

Stand na dag 1:

Pos Team Ronden Punten
1 Yoeri HAVIK/Jan-Willem VAN SCHIP 45p
2 Lindsay DE VYLDER/Robbe GHYS -1r 65p
3 Fabio VAN DEN BOSSCHE/Jules HESTERS -1r 57p
4 Vincent HOPPEZAK/Philip HEIJNEN -1r 40p
5 Matias MALMBERG/Aaron GATE -1r 37p
6 Lasse NORMAN HANSEN/Jonas RICKAERT -1r 24p
7 Roger KLUGE/Theo REINHARDT -1r 8p
8 Noah VANDENBRANDEN/Tuur DENS -2r 48p
9 Gianluca POLLEFLIET/Tim Torn TEUTENBERG -2r 43p
10 Oscar NILSSON-JULIEN/Valentin TABELLION -2r 28p
11 Mark STEWART/Oliver WOOD -2r 8p
12 Michele SCARTEZZINI/Milan VAN DEN HAUTE -4r 7p
Geplaatst op: 15 november 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen