Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Lotte Kopecky wordt wereldkampioene in Glasgow

In Assenede wordt het rode tapijt alvast uitgerold. Dat was al nodig na de wereldkampioenschappen baan vorige week in Glasgow toen Kopecky twee maal goud (afvalling, puntenkoers) en brons in het omnium kon meepakken.

Op zondag ging de wegwedstrijd in Glasgow van start met de Asseneedse als topfavoriete, die graag de teleurstelling van vorig jaar in Wollongong wou doorspoelen. Kopecky rekende in de finale af met al haar concurrenten die hun wedstrijd steeds afstemden op de Belgische.

Op de laatste steile passage over Montrose Street, met vijf kilometer te gaan, was ook laatste gezel Cecilie Uttrup Ludwig er aan voor de moeite en was de wereldtitel in zicht. Vijftig jaar na datum kreeg de laatste Belgische winnares van de regenboogtrui, Nicole Van den Broeck, eindelijk een opvolgster. Meteen een voorlopig orgelpunt bij een carrière waar ook nog Parijs-Roubaix en olympisch goud zouden passen. Misschien volgend jaar?

Geplaatst op: 13 augustus 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen