Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.
Foto: © Kringloopwinkels Meetjesland

Studentenactie bij Kringloopwinkels Meetjesland

De kringloopwinkels uit het Meetjesland willen de (beginnende) student met een krappe beurs een hart onder de riem steken. Ze kunnen in de winkels van Maldegem, Aalter, Assenede en Eeklo terecht voor de inrichting van hun kot of studeerkamer.

Ben jij student? Kom dan tussen 20 augustus en 24 september kringlopen en profiteer van kortingen. Ideaal om betaalbaar én duurzaam je kot of bureau aan te kleden. 

  • 20% korting op meubelen

Ben je nog op zoek naar een bureautafel, nachtkastje, boekenkast, zetel, stoelen… Veel kans dat je het in de Kringloopwinkel op de kop kan tikken. 

  • 20% korting op huisraad

Koken op kot? Sla je slag tussen ons aanbod glazen, borden, bestek, potten, pannen… Of maak het gezellig met wat decoratiemateriaal.

Voorwaarden
  • Kortingen geldig op vertoon van je studentenkaart of een geldig bewijs van inschrijving aan een universiteit of hogeschool
  • Kortingen geldig van 20/08/22 t.e.m 24/09/22
Actie geldig in deze Kringloopwinkels

Eeklo, Aalter, Maldegem en Assenede

Geplaatst op: 04 september 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen