Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.
Foto: © Parkcross Maldegem

Parkcross Maldegem met hele week wielerplezier

Wie na de wereldkampioenschappen van komend weekend nog steeds niet genoeg heeft van veldrijden, kan op 8 februari terecht in het Sint-Annapark in Maldegem voor de zestiende Parkcross. Maar er is meer voor de liefhebber want reeds op 3 februari wordt het startschot gegeven voor een heuse wielerweek. De Parkcross ondervindt natuurlijk grote concurrentie van het WK en maakt ook geen deel uit van een klassement waardoor nogal wat grote namen ontbreken. Maar laat dat vooral de pret niet drukken.

Parkcross programma en parcours

Bij de heren elite worden verwacht: Emiel Verstrynge, Gerben Kuypers, Kevin Kuhn, Corné Van Kessel, Ryan Kamp, Joran Wyseure, Pim Ronhaar en Vincent Baestaens. Bij de dames elite: Marion Norbert Riberolle, Inge van der Heijden, Anna Kay, Aniek van Alphen, Laura Verdonschot, Manon Bakker, Julie Brouwers en Alicia Franck.

De omloop is 2.600 m lang en ligt in de onmiddellijke omgeving van het Sint-Annapark. Het bevat mooie natuurlijke hindernissen aangevuld met meerdere zandstroken, een heuvelzone, wasbord, brug, balkjes en een trap.

  • 11.00 uur: masters B en C
  • 12.00 uur: masters A en elite 3
  • 13.45 uur: dames elite
  • 15.00 uur: heren elite

Het volledige programma

Klik op de links voor alle info over de betreffende activiteit:

Alle info is te vinden onder Parkcross Maldegem.

Geplaatst op: 31 januari 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen