Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Maldegemnaren opnieuw welkom bij Energiehuis Veneco

Goed nieuws voor de inwoners van Maldegem! Vanaf januari 2023 kunnen zij met al hun vragen over hun energiefactuur, energiepremies en verbouwingen terecht bij Energiehuis Veneco. Die beslissing werd een tijdje geleden genomen door het bestuur van Maldegem en is nu ook officieel.

Het nieuws werd nog eens bevestigd op de infoavond ‘SOS energiefactuur’ van beweging.net en ACV Maldegem. Zij organiseerden in samenwerking met VDK bank, Energiehuis Veneco, Fluvius en het Sociaal Huis een infoavond over wat je kan doen om je energiefactuur onder controle te houden. Een initiatief waar duidelijk nood aan was en gesmaakt werd door het talrijk opgekomen publiek.

De zitmomenten zullen vanaf januari plaatsvinden in LDC Oud Sint-Jozef op woensdag en donderdag. Een afspraak kan gemaakt worden bij Vicky Roegiers via vicky.roegiers@veneco.be of 0487 75 36 28.

Persbericht: beweging.net

Geplaatst op: 30 november 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen