Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Foto: © Provincie Oost-Vlaanderen

Actie met knipoog: Het zaad van een maat kan geen kwaad

Onder de ludieke slogan ‘Het zaad van een maat kan geen kwaad’ zet de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners aan tot tuinactie. In Vlaanderen nemen tuinen maar liefst 9% van de totale oppervlakte in. Dat is meer dan de oppervlakte van beschermde natuurgebieden. Tuinen zijn dus een belangrijke schakel om ons te wapenen tegen een veranderend klimaat.

Met onder meer inspirerende tuintips, een tuintest en een nieuwsbrief met tuinacties per seizoen wil de Provincie tuineigenaren helpen hun tuin om te toveren tot een biodiverse tuin. Als extra duwtje in de rug kunnen Oost-Vlamingen een gratis zakje zaad bestellen voor zichzelf en een maat.

Raadpleeg de website voor inspirerende tuintips en vraag je gratis zakje zaad aan voor jou en je maat. Zo maak je van je tuin een levendig, groen paradijs waar het echt genieten is, voor jou én de natuur!

De campagne ‘Zaad van een maat’ kadert binnen het Plattelandsproject ‘Tuin van de toekomst’. De Provincie wil met deze campagne tuineigenaars in Oost-Vlaanderen inspireren om te kiezen voor een klimaatvriendelijke en biodiverse tuin. Dit project krijgt financiële ondersteuning vanuit Europa (ELFPO).

Bron: persbericht Provincie Oost-Vlaanderen

Geplaatst op: 27 oktober 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen