Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Wijndomein

Op zondag 4 juni gaat Eeksken Feesten (grens Sleidinge en Lovendegem) opnieuw op zoek naar talent van eigen bodem tijdens de tweede editie van “Meetjesland zkt Talent”. 

Geheel in de stijl van het populaire VTM-programma Belgium’s Got Talent kunnen talentvolle inwoners uit het Meetjesland zich tonen met een korte act op het podium van Eeksken Feesten. Eeklonaar Geert Faes praat het geheel aan elkaar.

“Het Meetjesland barst van het talent. Met deze talentenjacht willen we jong én oud een podium geven om te tonen wat ze in hun mars hebben. Zingen, dansen, muziek spelen, goochelen, comedy… Het maakt niet uit. Iedereen is welkom!” vertelt organisator Marc Van Wiemeersch.

De kinderen (-14 jaar) zetten ‘s ochtends (9u-11u) al hun beste beentje voor. Vanaf 15 uur is het aan de volwassenen (14 jaar en ouder) om de professionele jury met onder andere Margriet en Celien Hermans te overtuigen. Ook het publiek mag stemmen op hun favoriete kandidaat om die zo een plekje in de finale te bezorgen. 

“Het Meetjesland heeft talent, dat hebben jullie vorig jaar bewezen. Dus kom dit jaar zeker kijken. Wees er. Schrijf je in of kom supporteren! Tot dan!” getuigt juryvoorzitter Margriet Hermans.

Vorig jaar ging Gymclub Waarschoot met de hoofdprijs van 1000 euro lopen. Inschrijven is gratis en kan tot 25 mei via www.eekskenfeesten.be/talent.

Bron: persbericht Eeksken Feesten

Geplaatst op: 11 mei 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen

Bedrijvengids

Op zoek naar een vakman- of vrouw voor jouw project?
Zoek niet verder! Meetjeslander.be verzamelt voor jou alle vakmensen in de regio. Maak je keuze uit onderstaande vakgebieden.