Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.
Foto: © vzw De Verbindingsweg

Programma De Verbindingsweg augustus

vzw De Verbindingsweg heeft voor de 2e helft van augustus een heel bijzonder programma in hun authentieke Mongoolse Yurt, gelegen Verbindingsweg 50 Lovendegem. Deur steeds open 19:15u, aanvang 19:30u. Alle inschrijvingen via email, op: deverbindingsweg@outlook.com. Lees verder voor het volledige programma.

16/08: Praat – en info avond met Sabrina De Troyer, bezielster van Gelukkig Kind Ontwikkelplek.

  • Kinderen geven ons vandaag de dag aan , op een andere manier begeleid te willen worden, Wat kunnen wij als ouders , leerkrachten , opvoeders doen -+ en wat is educatie van uit het Hart.
  • De bijdrage voor deze boeiende avond is 7 euro , voel je vrij om je bijdrage aan te vullen.

17/08 en 24/08: Een mini cursus Healing, je leert werken met de Universele Levensenergie, via de handen, je leert om dit bij anderen , en ook bij jezelf te doen – ook de afstandshealing wordt aangeleerd

  • Vicky en Guido bieden deze cursus aan als 1 geheel , zie op onze website www.deverbindingsweg.com of op onze Facebook pagina voor alle details en prijzen- opgelet , er is nog slechts 1 plaatsje vrij
  • Bonus bij deze cursus , is dat je later vrijblijvend Healing avonden kan bijwonen die zullen worden georganiseerd vanaf eind dit / begin volgend jaar
  • Vanaf 4 personen kunnen extra mini cursussen worden georganiseerd

22/08: Praatavond over ‘bewustwording van onszelf, de ander & de wereld, met Hilde Vroman van Into Inner Balance

LEVEN IN EEN WERELD WAAR IEDEREEN ZICHZELF KAN ZIJN EN WAAR TOCH NIEMAND ALLEEN STAAT. Leven in verbinding en vrijheid. Hoe en wat kunnen wij, als individu, daar aan bijdragen? En, wat verwezenlijkt persoonlijke ontwikkeling?

Ik wil ook steeds meer de link bespreekbaar maken tussen bewustwording en persoonlijke ontwikkeling , én onze fysieke pijnen, aandoeningen en ziektes. Samen-zijn, uitwisselen van ervaringen en bevindingen, of gewoonweg luisterend aanwezig zijn… zo’n avond is als voeding voor je hart en je ziel. Ben je benieuwd en wil je erbij zijn, contacteer me dan via 0473 49 39 93 of via mail : into.innerbalance@gmail.com. Of contacteer vzw De Verbindingsweg via mail : deverbindingsweg@outlook.com.

Was je reeds aanwezig? Laat dat je niet weerhouden, want geen twee avonden zijn hetzelfde. Ze zijn steeds weer inspirerend en waardevol. De uitwisseling is 7€, voel je vrij om je bijdrage aan te vullen. Ik zorg voor drank en wat lekkers. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Hilde Vroman

PS: Heb jij zin om een avond te organiseren met familie, vrienden en kennissen in jouw huiskamer? Dan assisteer ik je daarbij graag

30/08 Startavond van onze Praktijkgerichte Cursus Groeien in Bewustzijn en Healing / Zelfhealing

Je leert er, in 40 boeiende lessen, heel praktijkgericht werken met energie, deze te voelen, werken met kleuren, chakra’s, Aura, je leert diverse relaxatie – en ontstressingstechnieken, je leert diverse Healingswijzen, contact maken met andere energievelden .. eigenlijk te veel om op te noemen – check ook hier onze website voor veel meer gedetailleerde info hierover , en alle praktische modaliteiten.

Vanaf 30/08, tweewekelijks in onze mooie yurt , steeds op woensdagavond – behalve in de verloven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Vicky en Guido begeleiden jou op zachte wijze doorheen dit bijzonder avontuur – 2 lesjaren van 20 lessen

04/09, onze 2e Magische Maandag Meditatie

De allereerste avond, begin deze maand , was alvast een succes – we ervaren, elke eerste maandag van de maand, diverse manieren van mediteren, contempleren, visualiseren, naast boodschappen uit het eeuwige van de Aboriginals, en we doen oefeningen per 2 en ook in groep, meditatie-healing voor de Wereld. uitwisseling is 8 euro, voel je vrij je bijdrage aan te vullen.

Mongoolse Yurt , Verbindingsweg 50  Lovendegem. Deur steeds open 19:15,  aanvang 19:30

Geplaatst op: 15 augustus 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen