Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.
Foto: © Zorgbedrijf Meetjesland

Woonzorgcentrum Warmhof ontvangt opnieuw Smiley-erkenning voor voedselveiligheid

Het woonzorgcentrum Warmhof in Maldegem, een van de vestigingen van Zorgbedrijf Meetjesland, is verheugd om aan te kondigen dat het opnieuw de ‘Smiley’ heeft ontvangen van het FAVV, het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid. De ‘Smiley’ is een belangrijke erkenning die bevestigt dat het Warmhof een geloofwaardig systeem van hygiëne toepast in de keuken van het woonzorgcentrum. Dit certificaat, geldig voor een periode van 3 jaar, werd toegekend na een succesvolle externe audit die op dinsdag 6 juni 2023 heeft plaatsgevonden.

De certificatiecommissie van Foodcheck NV heeft op basis van de beschikbare gegevens besloten om het certificaat verder toe te kennen. Dit resultaat bevestigt het voortdurende engagement van het keukenteam van Warmhof om de hoogste normen van voedselveiligheid te handhaven en te zorgen voor een veilige en gezonde eetomgeving voor de bewoners en klanten.

De ‘Smiley’ symboliseert niet alleen de naleving van strikte hygiënenormen, maar ook het vertrouwen dat WZC Warmhof uitstraalt naar haar bewoners en de nabijgelegen assistentiewoningen. Het is een teken dat zij kunnen rekenen op een hoog niveau van voedselveiligheid binnen het woonzorgcentrum. Deze erkenning benadrukt ook de toewijding en inzet van het keukenteam om de beste zorg te bieden.

Het keukenteam van Warmhof vierde dit nieuws, samen met de collega’s, met een ‘Smiley-taart’. Het volledige Warmhof team is bijzonder trots op het behalen van de ‘Smiley’ en ziet dit als een tastbare beloning voor hun inspanningen. Als blijk van waardering zal het keukenteam de Smiley-zelfklever, die het certificaat met zich meebrengt, op een goed zichtbare plaats in het woonzorgcentrum ophangen.

De ‘Smiley’-erkenning bevestigt dat Warmhof zich blijft inzetten voor de hoogste standaarden van voedselveiligheid en het welzijn van haar bewoners. Het woonzorgcentrum zal doorgaan met het waarborgen van optimale voedselveiligheid en het bieden van een veilige omgeving voor iedereen die er verblijft.

Persbericht: Zorgbedrijf Meetjesland

Geplaatst op: 14 juli 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen