Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.
kameleon.media: webdesign, grafische vormgeving, logo, SEO
Publireportage

kameleon.media: media specialist uit Lievegem

Bij kameleon.media in Lievegem kan je terecht voor een hele waaier aan media services. kameleon.media ontzorgt jouw onderneming door de realisatie van communicatiemiddelen op zich te nemen.

Met welke opdrachten kan de klant bij jullie terecht?

De opdrachtgever kan voor een waaier aan diensten bij ons terecht: websites, webshops, logo, grafisch ontwerp, SEO en social media. We proberen daarbij zo laagdrempelig mogelijk te werken. Maar we kunnen ook verder denken dankzij een uitgebreid netwerk van specialisten: animatie, video en fotografie alsook schrijven van teksten voor het web behoren tot de mogelijkheden.

Gratis scan van je website

Contacteer kameleon.media op info@kameleon-media.be voor een gratis scan van je website. We geven je een korte, vrijblijvende analyse van je website op gebied van SEO, laadsnelheid, opbouw, …

Hoe gaan jullie te werk bij het bouwen van een nieuwe website?

Eerst en vooral gaan we bekijken wat de klant heeft aan bestaande présence op het web. Is er reeds een website en voldoet die aan de verwachtingen? Welke digitale ervaring heeft de klant? Zijn er andere wensen. Elke situatie is anders waardoor ieder project maatwerk wordt, ook al is er geen groot budget.

Kan de klant zelf teksten op zijn website aanpassen?

Als de klant er voor kiest om te investeren in een content management systeem (CMS) dan kan hij zelf aan de slag. Wij bouwen standaard uitsluitend nog met WordPress als CMS maar ook geavanceerdere systemen behoren tot de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie terecht voor een huisstijl en/of logo?

Zeker! We gaan daarbij op zoek naar een branding die helemaal bij de onderneming past. Na het ontwerp van een huisstijl wordt deze doorgetrokken naar het hele gamma aan communicatiemiddelen: de klassiekers visitekaart, banner, briefhoofd maar ook natuurlijk e-mailing en website.

Wat is SEO?

Jammer genoeg heb je niks aan een website die niet gevonden wordt. Je nieuwe website kan technisch vlot lopen maar je zal toch meer moeten om opgemerkt te worden door de zoekmachines. Voornamelijk Google want dat is de onbetwiste nummer één onder de zoekmachines. SEO staat voor search engine optimization. Het optimaliseren dus van je website.

Daar komt heel wat bij kijken maar voornamelijk bestaat SEO eruit je website op een zo duidelijk mogelijke manier kenbaar te maken aan de zoekmachines. Daar hoort een goede url structuur bij, een pagina titel, een pagina beschrijving en heel wat ander punten die best in orde zijn om een goed begin te maken.

www.kameleon-media.be


Geplaatst op: 11 juni 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen